Home>Materiaal
 • Een evangelisatieflyer waarop het evangelie wordt uitgelegd in een cartoon. Aan de hand van de tien geboden wordt uitgelegd waarom ieder mens vergeving nodig heeft, en hoe hij vergeving en een nieuw leven kan ontvangen. De flyers zijn verpakt per 100 stuks. Afhankelijk van de gewenste aantallen is het mogelijk om de flyer in andere talen te laten drukken.
 • Gratis
  Een evangelisatieflyer die mensen laat nadenken over waar ze hun tijd aan besteden en welke waarde dit heeft. De Bijbeltekst uit Mattheus 16:26 laat zien hoe belangrijk het is onze verlangen en tijdsbesteding in het juiste perspectief te zien, zodat je je hart en beste tijd aan Jezus Christus kan geven. De flyer is te bestellen per 100 stuks.
 • Gratis
  Een evangelisatieflyer die mensen laat nadenken over het komende einde en oproept om het Evangelie van Jezus Christus te onderzoeken. De flyer is te bestellen per 100 stuks.
 • Een evangelisatieflyer waarin het Evangelie in 7 stappen wordt uitgelegd. Van probleem naar oplossing! De flyer bevat de tekst en afbeeldingen van de Evangeliepagina.  
 • Gratis
  Een Evangelisatieflyer die duidelijk maakt hoe bijzonder en fascinerend Jezus Christus is! De flyer motiveert om de Heer Jezus te zoeken, en biedt een NT-Bijbel aan. De flyer is te bestellen per 100 stuks.
 • Gratis
  Een evangelisatieflyer die duidelijk maakt Wie Jezus is, en met  welk doel Hij naar de wereld gekomen is! De flyer motiveert om het Evangelie van Jezus Christus te onderzoeken, en biedt een NT-Bijbel aan. De flyer is te bestellen per 100 stuks.
 • Gratis
  Een evangelisatieflyer die duidelijk maakt met welk doel en verlangen Jezus naar de wereld gekomen is! De flyer motiveert om het Evangelie van Jezus Christus te onderzoeken, en biedt een NT-Bijbel aan. De flyer is te bestellen per 100 stuks.
 • Beschrijving

  Voor jou! …Een wonderlijk boek, waardoor God Zichzelf aan jou bekend wil maken! Het is het meest vertaalde en meest gelezen boek op aarde. Miljoenen mensen hebben antwoorden gekregen op de vragen “Wie ben ik?”, “Wat is de zin van het leven?”, “Bestaat God?”, en “Is de dood het einde?”. In dit boek vind je de sleutel naar de oplossing voor het zonde probleem. De sleutel naar een nieuw leven in relatie met God. Alles is er voor gedaan! Het ligt voor je klaar… De sleutel is Jezus! Onderzoek, ontdek en verwonder… Lees er over een het verandert je leven!
 • Een volgelingen van Jezus notitieboekje met op de cover een mooie afbeeldingen van het kruis en de heerlijke waarheid dat Jezus Christus de Zoon van God is! Een mooi boekje om bijv. je ontdekkingen en ervaringen in het leven met de Heer op te schrijven.
Ga naar de bovenkant