Op zaterdagmorgen 08:30 hebben we in Gorinchem afgesproken om samen te reizen naar Spaubeek, waar Peter Baan ons opwacht. Onderweg hebben we mooie gesprekken over Jezus en Zijn werk; wat Hij in onze levens doet.

We zijn onderweg om het initiatief Beek Leeft te ondersteunen. Het doel van Beek Leeft is om mensen met elkaar in contact te brengen en hen te bereiken met het Evangelie, zodat Beek tot Leven komt.

We zijn vandaag met vijf broeders en het is een prachtige zonnige dag. Aangekomen in Spaubeek zoeken we een mooie plek in het bos om samen te bidden en danken voor het werk van de Heilige Geest. Onder het genot van een kop koffie en een plak cake vertellen we elkaar kort over onze wedergeboorte en wat ons in het dagelijks leven bezig houdt. Prachtig om dit van elkaar te horen!

Peter heeft wat zomerplantjes geregeld bij het lokale tuincentrum. We bieden de mensen in Spaubeek vandaag een gratis bloemetje aan, om te vertellen dat God Beek tot leven wil wekken en tot bloei wil laten komen!

Veel mensen zijn verrast vanwege het gratis plantje. Voor ons een mooie aanleiding om te vertellen dat Jezus ook iets gratis aanbiedt, maar dan van onschatbare waarde!

Jordy Disberg