In de maand november hebben 69 mensen de keuze gemaakt om een Bijbel aan te vragen. De keuze om een Bijbel te bemachtigen en deze eerlijk te onderzoeken is de beste keuze die je kunt maken. Als je God wilt leren kennen moet je het Woord van God onderzoeken.

“Wie Mijn woord hoort en Hem gelooft Die Mij gezonden heeft, die heeft eeuwig leven en komt niet in de verdoemenis, maar is uit de dood overgegaan in het leven.”

Jezus – Johannes 5:24 in de Bijbel

EEN AANTAL MOTIVATIES VAN DE AANVRAGERS:

Man
“Ben lang geleden weggegaan uit de rooms katholieke kerk, maar nu kennissen opgedaan die het woord van God verkondigen.”

Vrouw
“Ik wil meer leren en begrijpen over het geloof.”

Vrouw
“Goededag. Ik wil graag een bijbel ontvangen omdat ik zoveel verkeerd heb gedaan en ik daarin blijf hangen, mezelf veroordeel eigenlijk. En ik kom niet over mn scheiding heen. Terwijl ik best weet hoe het hoort, ik durf dit alleen niet uit te voeren en ik hoop dat deze bijbel me kan bijstaan in het versterken van mijn relatie met Jezus, zodat ik meer op hem kan gaan lijken. En het goede zal kunnen gaan doen.”

Vrouw
“Voor mijn terugkeer naar het christendom.”

Man
“Ik ben niet religieus opgevoed maar de laatste jaren flink beproeft in mijn leven. Dit geen heeft op elke facette van mijn leven invloed gehad. Ik ben nu steeds vaker in de kerk en zou graag de leer van jezus willen bestuderen om het positieve te kunnen blijven bieden voor mijn naasten.”

Man
“In het verleden heb ik mij op een negatieve manier uitgelaten tegen andere mensen. Ik heb ingezien dat ik mijn gedrag stelselmatig moet veranderen en denk dat God mij hierbij kan helpen. Graag wil ik mij verdiepen in het zorgen voor mijn medemens en zo ook anderen te helpen om hun leven te beteren.”

Vrouw
“Ik krijg steeds meer het gevoel toch naar de kerk te willen gaan.”

Man
“Ik heb moeite met de dagelijkse dingen zoals mijn woede onder controle houden en het normaal omgaan met anderen mensen zoals Koen, koen betekend heel veel voor me maar hoe ik me nu gedraag is niet goed. Ik heb weinig geld en wil daarom graag iets besparen op deze bijbel.”

Man
“Om te kijken of ik God kan vinden. En of ik vastigheid kan vinden door middel van God.”

Vrouw
“Om ook zonder internet een bijbel te kunnen lezen.”

Vrouw
“Omdat ik ineens het gevoel heb toch te willen geloven.”