In de maand oktober hebben 83 mensen een Bijbel aangevraagd. Een geweldige keuze omdat je geloof ontvangt door het horen/gehoorgeven aan het woord van God.

“In het Woord was het leven en het leven was het licht van de mensen.”

Jezus – Johannes 1:4 in de Bijbel

EEN AANTAL MOTIVATIES VAN DE AANVRAGERS:

Man
“Ik ben erg benieuwd naar God zelf. Nadat ik een 7 stapte flyer kreeg werd ik benieuwd en nog meer geïnteresseerd. Omdat ik weinig geld heb zou ik graag een gratis bijbel willen aanvragen.”

Man
“Ik ben christelijk opgevoed, maar ik heb lange tijd niet echt interesse gehad voor geloof. Nu ik ouder ben trekt het me toch steeds meer aan. Ik heb nog nooit de bijbel daadwerkelijk gelezen, dus ik ben daar geïnteresseerd in.”

Man
“Hallo Ik ben gisteren voor het eerst naar de kerk geweest en ik heb het woord van jezus ontdekt. Ik heb niet zo veel geld en slaap vaak in het daklozencentrum maar zou wel graag wat meer willen lezen over jezus. Zouden jullie mij een bijbel kunnen sturen??”

Man
“Enige tijd geleden ben ik positief getest op COVID19 en na een lang ziekte bed ben ik gaan nadenken over het leven en over God. Ik had nooit de behoefte aan een godsdienst, tot ik ziek werd en ik mijzelf alleen voelde en troost zocht. Mijn gedachte aan het geloof maken het dus dat ik deze aanvraag doe.”

Man
“Omdat ik na een leven vol criminaliteit en drugs en ik in een rolstoel terecht ben gekomen ik 20 september mezelf bekeert heb en ik meer wil weten in de wandel met jezus.”

Man
“Omdat ik sinds een aantal jaar clean ben geworden van mijn verslaving van heroïne ik ben begonnen met bidden elke week 1 x en soms vaker ik merkte dat mijn afkick Ik ben op dit moment 2.5 jaar clean en het bidden heeft daar zeker bij geholpen ik leef op dit moment met minima omdat in de 15 jaar dat ik verslaafd was erg veel schulden gemakkelijker ging en voelde me gesteund vaak als ik het even niet meer zag zitten begon ik met bidden en kwamen er vanzelf oplossingen boven drijven.”

Man
“Ik ben na vele terugslagen in het leven weer gaan begrijpen dat het belangrijk is om nader tot God te komen.”

Vrouw
“Al enige tijd sprak ik met naasten over het geloof en worstelde met het waarom wel of niet. Zo ook gisteren in een gesprek met mijn moeder. Vandaag lag jullie gids in de brievenbus. Toeval?”